El pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs (IEV), en el marc de les activitats de La Parra, va acollir aquest dimecres, dia 29 de maig, a la tarda el lliurament del 31è Premi de Natura Maria Murtra.

PUBLICITAT

Així, en la modalitat A (alumnat d’educació infantil), el jurat ha atorgat un primer premi al treball “Repoblem l’Alt Camp d’òlibes”, presentat pels alumnes d’educació infantil de l’Escola de Sant Sebastià, de Nulles, i un segon premi al treball “Les flors del nostre entorn”, presentat pels alumnes de P3 i P4 de l’Escola Rocabruna, de Picamoixons.

En la modalitat B (alumnat d’educació primària) s’ha atorgat un primer premi al treball “El bosc amb els cinc sentits”, presentat per tots els alumnes de l’Escola El Bosc de Mont-ral. A més, s’ha atorgat dos segons premis als treballs “Gimcana del reciclatge”, presentat per tots els alumnes de l’Escola Joan Plana, de Puigpelat, i a “Clavant les arrels a Valls: BALTICALÇOTAST”, presentat per tots els alumnes de l’Escola Baltasar Segú, de Valls.

També hi ha hagut dos tercers premis per als treballs “Els arbres del pati i del nostre entorn”, presentat pels alumnes de cicle inicial de l’Escola Enxaneta de Valls, i “La vegetació de l’Alt Camp”, presentat pels alumnes de 4t de l’Escola Eladi Homs de Valls.
En la modalitat C (alumnat d’educació secundària obligatòria) s’ha atorgat un primer premi al treball “Projecte papallones”, presentat pels alumnes de 1r d’ESO del Col·legi Cor de Maria de Valls, i un segon premi al treball “Projecte falcó pelegrí”, presentat pels alumnes de 4t d’ESO del mateix centre.

Finalment, en la modalitat D (alumnat de batxillerat o de cicles formatius), s’ha atorgat un segon premi al treball “Cultiu hidropònic amb llavors de tomàquet i enciam en aigües de la depuradora de l’Espluga de Francolí”, presentat per Andrea Pignatelli Espejo, alumna de l’Institut Narcís Oller, de Valls.

PUBLICITAT