Cap de setmana molt complet per les dues colles dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

Dissabte, la Colla Joves Xiquets de Valls serà a la diada d’aniversari dels Xiquets de Vila-seca. Els de la camisa vermella estaran acompanyats de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Brivalls de Cornudella i els Xiquets de Vila-seca. L’actuació serà, a les sis de la tarda, a la plaça de l’Estudi.

Diumenge, la Joves serà a Tarragona amb motiu de la diada del local dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau. A banda dels locals i els diables vermells també hi haurà els Castellers de Sabadell. L’horari de l’actuació està fixat per les dotze del migdia a davant del local de l’agrupació tarragonina.

I el mateix diumenge, en aquest cas a la tarda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls participarà a la festa major del Vot de Sant Andreu de la Selva del Camp amb possibilitat d’alçar-hi castells de nou. Els de la camisa rosada estaran acompanyats dels Xiquets de Reus i els Xiquets de Tarragona. La diada serà, a les sis de la tarda, a la plaça Major.

PUBLICITAT