Cap de setmana d’ascensos de categoria pels equips de casa nostra.

PUBLICITAT

En bàsquet, les noies del CB Valls han aconseguit el retorn a Copa Catalunya. Les jugadores de Benet Ibáñez es van imposar dissabte 60-69 al Joventut de Badalona en la semifinal jugada al pavelló Joana Ballart. D’altra banda, a la final de diumenge, també jugada a la nostra ciutat, van caure per 40-64 davant del Bàsquet Joviat. Tot i això, els dos conjunts van poder celebrar l’anhelat ascens.

També bones notícies en hoquei patins. Diumenge, l’Hoquei Club Valls també va aconseguir l’ascens a Primera Catalana. Ho van fer a casa després de superar al play-off davant del Mataró B per 5 gols a 3.

I en futbol, la UE Valls, després d’haver aconseguit pujar a Primera Catalana, va caure en la primera ronda de la Copa Catalunya amateur. Ho va fer al camp del Bonavista per 0-1.

PUBLICITAT