El cicle l’Estiu Actiu arriba a Valls amb una quarantena de propostes. Des de l’1 i fins el 24 de juliol, es duran a terme tot un seguit d’activitats gratuïtes, entre les quals destaquen la segona Mostra d’entitats juvenils o la presentació del projecte “Veus del barri” als cinemes de Valls. A més també hi ha propostes destinades a tot tipus de públic com la Descoberta de Valls, amb visites al patrimoni vallenc. Enguany el concert familiar de clausura arribarà d ela mà del grup el Pot Petit, el 19 de juliol a l’auditori de Mas Miquel.

PUBLICITAT

Amb aquesta iniciativa la regidoria de Joventut i Acció Cívica vol consolidar i ampliar el cicle lúdic i festiu de la ciutat, a més de potenciar les activitats comunitàries durant l’estiu en diversos espais de la ciutat, especialment, en localitzacions del Barri Antic. Bàrbara Flores, la regidora en funcions de joventut considera que el programa està més que consolidat.

Una de les novetats destacades d’aquesta edició és l’Espai de jocs, que pretén promoure la pràctica dels jocs de taula. D’altres activitats que es consoliden i que compten amb èxit d’assistència és el torneig “Escac i mat” o la segona Cata Popular de Vermut. l’Splash de nit i la sortida a l’Aquopolis. La majoria d’aquestes activitats requereixen inscripció. Es podran fer a partir del dilluns 17 de juny  a les dependències del Centre Cívic i del servei de Joventut.

PUBLICITAT