L’Associació Alcohòlics Anònims celebra el seu 84è aniversari mundial aquest dissabte a valls. Es per això que s’ha organitzat una reunió informativa, amb accés lliure per a tothom, a la sala d’actes de Vallsgenera, a partir de les 11 del mati. Ens ho explica el Jesús, vocal d’informació pública d’alcohòlics anònims del camp de Tarragona

PUBLICITAT

A Valls el grup d’alcohòlics anònims es va posar en marxa ara fa dos anys i es fan reunions setmanals entre els afectats. A la capital de l’Alt Camp són tres les persones que assisteixen a les reunions per tal d’acabar amb l’alcoholisme. Des del grup de valls asseguren que el més complicat és fer el primer pas.

Alcohòlics Anònims és una eina més al servei de les persones amb problemes d’alcoholisme que s’està expandint pel territori, per tal de facilitar el contacte amb les persones. En total hi ha 8 grups al Camp de Tarragona que reuneixen de mitjana entre 8 i 10 persones.

PUBLICITAT