El 19 de juny arriba al Centre Cultural de Valls la 29a edició de la Nit de l’Esport. El Patronat Municipal d’Esports organitza, cada any, aquesta festa de l’esport local per tal de fer entrega de guardons i reconèixer els esportistes, equips i entitats que han destacat en la present temporada pels èxits esportius assolits. Així, durant la gala es donaran a conèixer els noms dels millors esportistes de l’any, el reconeixement al mèrit esportiu i el reconeixement de la ciutat. La celebració tindrà lloc a dos quarts de 8 del vespre.

PUBLICITAT

El Museu Casteller de Catalunya a Valls organitza una gimcana per a que les famílies puguin apropar-se al món casteller i descobrir els racons del Barri Antic. La gimcana, apta per a tots els públics, tindrà lloc el divendres 21 de juny a partir de 18.30h. L’activitat serà gratuïta i s’emmarca dins els actes de la Festa Major de Sant Joan. L’inici serà a la Plaça del Blat on els organitzadors presentaran l’activitat i explicaran la dinàmica del joc. Les 100 primeres persones que aconsegueixin desxifrar totes les pistes rebran com obsequi el Cub de Rubik del Museu Casteller.

Sessió de contacontes a la Biblioteca Carles Cardó amb La Pallassa Priska, personatge interpretat per Eva González. En finalitzar la història els nens i nenes podran participar a un taller de maquillatge relacionat amb el conte. Serà dijous a les 6 de la tarda i l’entrada a l’activitat és gratuïta.

I en esports, Marta Galimany segueix sumant èxits. L’atleta vallenca s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona d’Espanya de 10 quilòmetres en ruta en la localitat navarresa de Tudela. Galimany, amb un temps de 33 minuts i 49 segons, s’endú així la medalla d’or amb el tercer millor registre de la darrera dècada. D’altra banda, Galimany es desplaça avui a Qatar on realitzarà una estada de set dies per adaptar-se a les temperatures superiors als 30 graus amb que haurà de córrer el proper 30 de setembre a Doha, seu del Mundial.

 

 

PUBLICITAT