Aquest dilluns 10 de juny, la sala de plens de l’Ajuntament de Valls va acollir el lliurament dels títols de Reconeixement de la Ciutat. Van recaure a quatre persones, una d’elles a títol pòstum, i a una associació.

PUBLICITAT

Durant la celebració de l’acte institucional es va fer entrega dels títols de Reconeixement a Àngel Solé Guasch, reconeixement pòstum per la seva vinculació amb el món gastronòmic de Valls; a Francesc Fàbregas i Bonet, per la seva tasca en el món editorial i periodístic de Valls; a Àngela Rull, per la seva tasca en el món de la política de la ciutat i per ser la primera dona que va formar part en el primer ajuntament democràtic; a l’Associació Egueiro, per la seva tasca a favor del món social amb la integració de col·lectius amb dificultats a la ciutat, i a Rafael Castells, per la seva tasca en el món econòmic de la ciutat.

Per cloure l’acte, hi va haver un parlament de l’alcalde de la ciutat, Albert Batet i una foto de família amb tots els homenatjats.

PUBLICITAT