La Colla Joves Xiquets de Valls va carregar dissabte a la diada del Pati el segon 3de9 de la temporada. Tot i la caiguda, que va venir després d’un intent desmuntat sobre el mateix castell, els de la camisa vermella es van anotar el 2de8, el 3de8 amb el pilar i el pilar de 7.

PUBLICITAT

Les colles convidades van estar a un nivell inferior a l’any passat. Els Moixiganguers d’Igualada van completar el 4de8, un intent de 3de8, el 3de7 i el 4de7. Els Castellers de Barcelona van descarregar el 4de8, el 2de7 i el 7de7. I els Nens del Vendrell van sortir de plaça amb el 3de7, el 4de7 amb el pilar i el 4de7.

Per la seva banda, la Colla Vella no ha actuat aquest cap de setmana, però si que va organitzar un assaig especial diumenge al migdia al local. Els de la camisa rosada van fer proves importants de 5de9, 4de9 amb el pilar, 2de9, pilar de 7 i 2de8 net.

Les dues colles vallenques encaren els últims assajos aquesta setmana de cara a les actuacions de la festa major. La diada de Completes serà diumenge a les onze de la nit i la de Sant Joan està prevista dilluns a partir de la una del migdia.

PUBLICITAT