Valls aprova, inicialment, el projecte de consolidació dels arcs medievals descoberts a l’entorn on s’aixeca el Museu Casteller de Catalunya. El projecte, amb un pressupost previst de 195.000 euros, inclou també la urbanització de la zona dels arcs, la instal·lació de mobiliari urbà i enllumenat, així com l’arrebossat de les parets mitgeres que rodegen els arcs.

PUBLICITAT

El 19 de juny arriba al Centre Cultural de Valls la 29a edició de la Nit de l’Esport. El Patronat Municipal d’Esports organitza, cada any, aquesta festa de l’esport local per tal de fer entrega de guardons i reconèixer els esportistes, equips i entitats que han destacat en la present temporada pels èxits esportius assolits. Així, durant la gala es donaran a conèixer els noms dels millors esportistes de l’any, el reconeixement al mèrit esportiu i el reconeixement de la ciutat. La celebració tindrà lloc a dos quarts de 8 del vespre.

S’adjudiquen els treballs de pavimentació de la plaça Vil·la Romana del Barri del Vilar. La Junta de l’Ajuntament de Valls ha contractat, per un import de gairebé 4.600 euros, a una empresa d’obres i serveis que s’encarregarà d’executar les obres de pavimentació de la plaça.

El consistori també ha acordat adjudicar a l’empresa Aquatec SA els treballs de redacció del projecte d’interconnexió del dipòsit d’aigua de Palau de Reig amb el dipòsit de Fontscaldes. Aquesta interconnexió permetrà connectar Fontscaldes amb la xarxa general d’aigua de la ciutat de Valls i garantir d’aquesta manera el subministrament a la pedania. La inversió prevista ja en el pressupost municipal per aquest 2019 ascendeix a 250.000 euros.

PUBLICITAT