Dolors Farré proclamada nova alcaldessa de Valls. Dissabte es constituïa el nou ajuntament amb la presa de possessió dels 21 regidors escollits en les passades eleccions municipals. L’abstenció per part d’Esquerra Republicana-Compromís per Valls i els vots propis del PSC, la CUP i Ciutadans als seus caps de llista, han afavorit l’elecció de Farré, que començarà el mandat en minoria, tal com ja va passar en l’anterior mandat quan els republicans també es van abstenir per aplanar la investidura. S’espera que en les properes hores s’arribi a una entesa entre Junts i ERC. La nova alcaldessa agafa així el relleu d’Albert Batet i fa una crida a forjar consensos amplis per fer front als reptes de ciutat.

PUBLICITAT

Destacar que el consistori estrena nova representació amb Ciutadans que ha entrat per primera vegada al plenari.

PUBLICITAT