El passat dilluns dia 17 de juny el Cafè del Teatre Principal hi va haver  la presentació del llibre ‘Joventut i més enllà, 30 anys de música en català’, del videoperiodista reusenc Jordi Sugranyes.

PUBLICITAT

El llibre, que s’ha gestat durant vuit anys, fa un repàs autobiogràfic dels concerts que Sugranyes ha cobert al llarg de les tres últimes dècades arreu dels Països Catalans, ni més ni menys que 2.800, duts a terme en 56 comarques d’arreu del territori.

El videoperiodista, col·laborador de Ràdio Valls-Hit103, exposa en aquesta crònica nombroses vivències en primera persona, i fa un repàs de personatges, grups i anècdotes del panorama musical en català. Entre els concerts que hi explica, s’hi troben els de les tres darreres Festes Decennals de Valls o els primers concerts dels Amics de les Arts i dels Manel.

L’acte de presentació, organitzat per La Banya Edicions, va aplegar un bon nombre d’assistents, i va comptar amb les intervencions de l’autor, l’editor, Òscar Ramírez i va ser presentat per Jordi Tudó. També s’ha comptat amb l’actuació musical en acústic a càrrec de Petites Grans Coses.

‘Joventut i més enllà’ es va posar a la venda aquest passat Sant Jordi, i va ser el segon llibre més venut durant la mateixa diada a la ciutat de Reus.

 

PUBLICITAT