Les dues colles vallenques es preparen per les diades de Completes i Sant Joan.

PUBLICITAT

Diumenge, a Completes, a les onze de la nit, a la plaça del Blat, la Vella i la Joves tindran el primer compromís en una actuació l’antiga, és a dir, sense respectar els torns i les rondes. En principi, serà una diada amb castells de la gamma alta de vuit i potser algun de nou pisos.

L’endemà, a la una del migdia, també a la plaça del Blat, hi haurà la diada de Sant Joan. La Colla Vella hi vol portar el 5de9 i el 2de9. També ha preparat el pilar de 8 i el 4de9 amb el pilar. Tampoc descarten el 2de8 net, castell que dimecres van fer sencer a l’ assaig.

Pel que fa la Colla Joves arribarà a plaça amb deures pendents. Encara no han descarregat el 3de9 i els manca estrenar el 4de9. Tot i això, tampoc renuncien al 2de9 i al pilar de 8, dos castells que fa setmanes que porten treballant a assaig.

PUBLICITAT