1.100 quilòmetres de camí. Avui a les 4 de la tarda, des de l’estació d’autobusos de Valls ha sortit l’autobús que l’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat per poder assistir a la manifestació que es farà a Estrasburg aquest dimarts coincidint amb el ple del Parlament Europeu.

PUBLICITAT

Un total de 48 persones han escollit fer-ho amb autocar des de Valls. Com comenten des de la mateixa ANC, també s’ha optat per fer-ho amb alguna de les dues agències de viatges que organitzaven el viatge, o a través de cotxes particulars.

De cara a la manifestació a Estrasburg, hi ha dos actes previstos. La primera convocatòria serà a les 9 del matí, per acompanyar els eurodiputats quan entrin al Parlament Europeu. Seguidament es farà un acte central al pont de Joseph Bech, davant l’Eurocambra. Serà a les 12 del migdia, encara que les hores de protestes podrien variar si el Parlament Europeu modifiqués els horaris previstos.

PUBLICITAT