Estrena de la Colla Joves Xiquets de Valls a la festa major de Terrassa. Al Raval de Montserrat, els de la camisa vermella es van anotar el primer 4de8 amb el pilar de la temporada. La colla que dirigeix Francesc Ramon també va descarregar el 3de9, el 3de8 amb el pilar i el pilar de 7.

PUBLICITAT

Després de la diada egarenca, els del carrer d’en Gassó aturaran l’activitat una setmana i tornaran a les places el pròxim 14 de juliol a la diada del Quadre de Torredembarra.

A la mateixa actuació, els Minyons de Terrassa van estrenar les manilles. Els malves van descarregar el primer 2de9 i pilar de 8 de la temporada. També van carregar el 4de9 i descarregar el 3de9 després d’un intent desmuntat.

Els Castellers de Terrassa també es van anotar el primer 3de8 de l’any. El van acompanyar del 4de8 i el 2de7

PUBLICITAT