Milers de manifestants van protestar ahir dilluns, 2 de juliol, davant la seu del Parlament Europeu, a Estrasburg, per demanar que no es veti Carles Puigdemont, Toni Comíni Oriol Junqueras com a eurodiputats catalans. Cap dels tres va poder assistir a la constitució de l’Eurocambra.

PUBLICITAT

Moltes van ser les persones de l’Alt Camp que es van desplaçar a Estrasburg per participar d’aquesta nova jornada històrica, aquest cop amb la mirada posada a Europa. Per l’escenari de la concentració independentista van desfilar cantants, actors i activistes. També hi va haver parlamentaris europeus que es van solidaritzar amb Puigdemont. Pel que fa a la Colla Vella dels Xiquets de Valls va realitzar dos pilars de quatre i un pilar de cinc duran la concentració. Segons la policia francesa, fins a 10.000 catalans van participar de l’acte, organitzada pel Consell per la República catalana amb el lema «Omplim Estrasburg».

PUBLICITAT