Durant aquest primer semestre de l’any 2019 han mort fins a 78 persones en 75 accidents mortals a les carreteres catalanes. Així ho aclareix el Servei Català de Trànsit en l’últim informe publicat aquest passat 1 de juliol. Aquest informe destaca que Tarragona és l’única demarcació que creix en accidents de trànsit. Un 40% dels accidentats han estat motoristes, ciclistes i vianants.

PUBLICITAT

Sis de cada deu víctimes a les carreteres catalanes moren en cap de setmana. Barcelona i Girona redueixen el seu nombre de víctimes respecte a l’any anterior, i Lleida es manté, però Tarragona creix amb fins a quatre víctimes més que l’any anterior.

Tot i que el nombre de víctimes mortals representa una reducció del 16% respecte al mateix període de temps, el Servei Català de Trànsit alerta que no s’ha d’abaixar la guàrdia i que cal conduir amb la màxima atenció i prudència, sobretot aquests mesos d’estiu que hi ha més moviment a les carreteres.

 

PUBLICITAT