El proper dijous 11 de juliol, a les 19:30h, es farà a l’equipament Ca Cosme d’Alcover la presentació oficial de la refundació del Club Bàsquet Alcover, equip creat el 1994 i que va deixar de competir fa uns anys.

PUBLICITAT

En aquesta nova etapa el CB Alcover compta amb el suport de l’AMPA Mare de Déu del Remei i de l’Ajuntament d’Alcover. Així mateix, el club alcoverenc rep el suport i apadrinament del CB Valls. El primer equip presentat serà un preinfantil masculí i és previst de presentar posteriorment un equip sènior i un altre combinat de categoria aleví. El CB Alcover respectarà, en el seu equipament, els antics colors tradicionals: blau i vermell.

El CB Valls participa activament en la refundació del CB Alcover posant al seu abast tots els recursos i eines logístiques així com el suport humà necessari per poder posar en marxa la iniciativa.

L’acte de presentació és previst que compti amb la participació de diferents autoritats locals i provincials, amb l’assistència de representants de la Territorial de la Federació Catalana de Bàsquet, del CB Valls, així com amb els responsables de la nova Junta Directiva del CB Alcover i el seu coordinador tècnic.

 

PUBLICITAT