Valls beneeix aquest diumenge els vehicles en honor a Sant Cristòfol, patró dels conductors. Serà de la una a 2/4 de 2 del migdia. Aquest any la imatge del sant presidirà la festivitat davant de la Parròquia del Carme. Als conductors se’ls farà entrega d’una pregària i d’algunes recomanacions per a una bona conducció.

PUBLICITAT

Aquest dissabte arriba la vuitena edició de la caminada nocturna a Miramar. És tracta d’un recorregut d’uns 10 km i la proposta preveu veure la posta de sol des de la creu de Miramar, fer una copa de cava, i tornar al punt de sortida, a Fontscaldes, il·luminats amb frontal. L’hora prevista de sortir serà a tres quarts de vuit de la tarda des de la pista poliesportiva de Fontscaldes. La jornada es clourà amb un sopar. La caminada està organitzada pel Patronat d’Esports i està pensada per persones que tenen l’hàbit de caminar.

Fins a 300 joves i infants han participat de la primera quinzena de les activitats esportives d’estiu que ofereix el Patronat Municipal d’Esports de valls. Totes aquestes activitats proposades tenen com a principal objectiu promocionar l’activitat física combinant esport, oci, diversió i també aprenentatge. El Centre Esportiu del Fornàs nés el centre neuràlgic.

La Fira del RIC RAC torna aquest diumenge a la sala Kurssal de Valls. Es tracta de la primera fira mensual del camp de Tarragona  per fomentar l’economia del regal i afavorir l’intercanvi de coneixements. Tots els interessats poden portar-hi objectes que ja no utilitzin per a regalar o bescanviar. També es poden portar a la fira aparells que no funcionen per mirar de reparar-los. Hi haurà espais temàtics d’intercanvi, xerrades i Tallers, zona de benestar i salut i molt més. Una fira organitzada per La Recicleria Digital i Valls en transició.

A les portes de les vacances, el Servei Català de Trànsit posa en marxa, a  traves de les xarxes socials, una campanya de vídeos virals, adreçada als joves. L’objectiu es conscienciar-los dels perills de la carretera i prevenir la sinistralitat d’aquest col·lectiu. Enguany ja han mort 7 motoristes joves, el mateix nombre que tot el 2018.

I en esports, la Clàssica Xavier Tondo de ciclisme entra aquest diumenge al calendari de Grans Clàssiques. Per a l’ocasió s’ha dissenyat un recorregut de 130 quilòmetres amb la dificultat més important que es l’alt de la Mussara. El recorregut es divideix en dues parts, una més fàcil i una altra més dura i llarga, que passarà per municipis del voltant de l’alt camp com el Pont d’Armentera, Vilarodona, Alcover, Vilaplana o La Febró, entre d’altres. Tot un desafiament pels 150 corredors que tenen previst estar a la sortida de la cursa a les 10 del matí davant del Pavelló Xavier Tondo.

PUBLICITAT