El concurs de decoració floral que enguany ha celebrat la seva onzena edició, entregava divendres al migdia els premis en un acte al saló de plens de l’Ajuntament de valls. L’acte de lliurament va ser presidit per l’alcaldessa, Dolors Farré.

PUBLICITAT

El premi al Millor Carrer Guarnit ha recaigut en Eulàlia Olivé per la seva intervenció a la intersecció entre els carrers dels Jueus i de Sant Antoni, per la seva originalitat i simplicitat en la decoració. En la mateixa categoria, el jurat ha reconegut amb el segon premi a l’ornamentació  que Amàlia Fontanillas va realitzar al carrer Escrivania, una composició feta amb llaunes que destaca per la simplicitat i a la vegada per l’ús de materials reciclats. Finalment, el tercer guardonat ha sigut l’Associació de Comerciants del Carrer de la Cort.

En la categoria individual al Balcó Creatiu, el guanyador ha estat Joan Dalmau a la seva casa de la muralla del Castell. El segon premi ha recaigut en el balcó de Francisco Torres del carrer del Carme mentre que el tercer guardó ha estat per Albert Oliva del carrer Sant Antoni. En la categoria de Balcó Verd, el primer premi ha estat per Maria Josepa Bové del carrer Forn Nou, el segon per a Conxita Castejón del carrer Sant Antoni i el tercer per a Júlia Jofre del carrer del Carme. Pel que fa als establiments comercials, el primer premi se l’ha endut la botiga Cal Blanco, mentre que el bar Bruch i la parafarmàcia Farmavalls han estat reconegudes amb el segon i tercer premi. El Premi Especial a l’Ús de Material Reciclat ha estat per la botiga Asimètric. Per últim, la millor façana guarnida ha estat la decorada per Puri Sevillano a la seva casa situada al carrer de Sant Pere.

PUBLICITAT