El President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, rebia fa uns dies els nous presidents de les 13 Cambres de Comerç catalanes. L’acte va tenir lloc al Palau de la Generalitat i la Cambra de Comerç de Valls hi va ser present, de la mà del seu president, Josep Maria Rovira, qui va anar-hi acompanyat de representants de la Cambra vallenca. Rovira va traslladar les principals preocupacions empresarials i econòmiques del territori al president Torra. D’entre els temes destacats, el nou president de la cambra de Valls va demanar més implicació al govern autonòmic.  Rovira va demanar un major impuls per a la formació dual i va parlar de la tasca de la Fundació Anespro i l’Institut Jaume Huguet de Valls. Un altre dels aspectes tractats fou la implantació d’una universitat a la ciutat de l’Alt Camp, que ajudi a formar els joves del territori.

PUBLICITAT

Per la seva banda, Quim Torra va demanar a les cambres que ajudin a la generalitat a transmetre a la societat la situació actual real de l’economia catalana i a repassar algunes de les xifres, que segons la seva opinió, demostren el bon funcionament de l’economia.

PUBLICITAT