A pocs dies per a que tingui lloc la Mostra d’entitats juvenil de Valls, em volgut conèixer 4 de les vuit entitats que enguany prendran part de la mostra que tindrà lloc dissabte 13 de juliol a la Plaça del Pati.

PUBLICITAT

L’associació As. en la Manga és una entitat nova a la ciutat que té com a objectiu crear una comunitat entorn els jocs de taula, videojocs i de rol. El seu president, en David Eras Pino, ens en dóna més detalls

El Cor Koré és una coral de joves, estudiants, que també participa de la mostra, un acte que segons Alguer Montull, membre del cor, servirà per a mostrar el dia a dia de l’entitat i atraure gent nova a la coral. Ens ha explicat en que consisteix aquest col·lectiu i quina activitat durant a terme en la mostra.

Dues entitats que repeteixen i que ja són veteranes són l’Esplai Esquirols i el Cau de Valls. En David Garcia, membre de l’Esplai esquirols, ens comenta que l’any passat ja van participar de la Mostra d’Entitats Juvenils. Una entitat que aviat celebrarà el seu 30è aniversari i que segueix realitzant activitats per a joves i per a infants a la ciutat, educant-los en el lleure i conscienciant-los en àmbits com el mediambiental i social. Per a l’ocasió han preparat un taller ben especial.

Pel que fa al Cau de Valls, l’any passat van celebrar el 60è aniversari i tenen la seu al Barri Antic. Compta amb una trentena de monitors i un centenar de joves. Es una entitat que treballa els valors escoltes. Marc Veciana, un dels membres del Cau ens exposa l’activitat pensada pel 13 de juliol.

La Mostra d’Entitats Juvenils s’iniciarà a dos quarts de set de la tard i fins les onze de la nit. Com a novetat, hi haurà Escenari Jove per mostrar el talent creatiu i cultural de la gent jove de Valls. Hi actuaran joves artistes de les escoles i acadèmies de ball de la ciutat, del Cor Koré i del Grup de Teatre Principal de Valls.

PUBLICITAT