El Consell Comarcal de l’Alt Camp ja té acord de govern. Junts per Catalunya i Alcoverencs pel Canvi han signat aquest dilluns el pacte de la legislatura 2019-2023. En el ple que se celebrarà aquest dilluns a la tarda, si no hi ha cap canvi d’última hora, l’alcalde de Vilabella, Joan Maria Sanahuja, serà escollit nou president de l’ens.

PUBLICITAT

Després que els postconvergents, es quedessin sense majoria absoluta a les eleccions del passat 26 de maig amb 9 consellers dels 19 que té el Consell, el partit s’ha vist obligat a buscar un acord amb una altra formació. Tot i que s’havia parlat d’un possible pacte a tres amb el PSC, finalment Junts per Catalunya compartirà govern amb el partit municipalista d’Alcover.

Des d’Alcoverencs pel Canvi, el seu portaveu i al mateix temps alcalde d’Alcover, Robert Figueras, afirma que han arribat a un acord perquè alguns punts programàtics s’ha assemblen als de Junts per Catalunya.

D’altra banda, el nou president del Consell Comarcal, Joan Maria Sanahuja, que serà investit aquest vespre, assegura que els dos partits ja mantenien una bona relació en la passada legislatura.

PUBLICITAT