El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple ha tornat a la piscina descoberta del Fornàs i a tota la comarca de l’Alt Camp. Ha tingut lloc aquest diumenge al migdia i ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré i alguns regidors de l’equip de govern.

PUBLICITAT

Aquest 2019 s’arriba a la vint-i-sisena edició i aquest diumenge més de sis-centes piscines arreu de Catalunya s’han sumat a aquesta iniciativa. A l’Alt Camp, pràcticament una vintena de piscines municipals, i algunes privades, en el cas de Valls, han obert per participar novament en aquesta causa. A les dotze del migdia s’ha realitzat un salt solidari conjunt i també s’han instal·lat diversos punts de venda  per recaptar fons en contra aquesta malaltia.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurodegenerativa que afecta sobretot la població jove i per a la qual encara no s’ha trobat cura.

PUBLICITAT