Després d’uns dies de descans, les colles vallenques han tornat aquest cap de setmana a la plena activitat.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va actuar dissabte a la diada de les Cultures d’Altafulla. Tot i alguna baixa, els de la camisa rosada van completar el 3de9, el 4de9 i el 5de8.

Els del Portal Nou tornaran a actuar dissabte, a les set de la tarda, a la plaça del Mig, amb motiu de la festa major del barri dels Habitatges.

A la plaça del Pou, els Castellers de Vilafranca es van anotar el 3de9, el 4de9 després d’un intent desmuntat, el 2de8 i el pilar de 7.

Els Xiquets de Tarragona van desmuntar el 5de8 en dues ocasions. Els ratllats van redreçar l’actuació amb el 3de8 i el 4de8.

Els Castellers d’Altafulla van sumar la primera clàssica de set de l’any amb el 3de7, el 2de6 i el primer 4de7 de l’any.

I diumenge, a Torredembarra, la Colla Joves va ser present a la diada del Quadre de Santa Rosalia. Els de la camisa vermella van completar el 3de9, un intent desmuntat de 4de9, el 3de8 amb el pilar i el 5de8 després d’un intent desmuntat. A la ronda de pilars, es van anotar el pilar de 7.

Els de la camisa vermella tornaran a les places dissabte, a les set de la tarda, a la festa major de la Riera de Gaià al costat dels Xiquets de Tarragona i els Castellers d’Altafulla.

La Jove de Tarragona va fer l’aleta al seu primer gamma extra de la temporada en forma de 9de8. També va fer el 3de9, dos intents desmuntats de 4de9 i el 5de8. A la ronda de pilars, va bastir el pilar de 6.

Els Nois de la Torre van sumar la millor actuació del curs amb el 4de7 i els primers 4de7 amb el pilar i 3de7 aixecat per sota.

PUBLICITAT