El projecte “Veus del Barri” arriba dimarts als cinemes de valls.  Es tracta d’un projecte socioeducatiu, de documentals i videoclips, que s’ha desenvolupat a l’institut Jaume Huguet, Serra de Miramar i El Refugi. El centenar d’alumnes participants han treballat els valors de la igualtat i el respecte amb Fetitxe 13 i Joel Prieto. La recollida d’entrades s’ha de fer a Vallsjove. La projecció serà oberta a tothom, a dos quarts de set de la tarda, als cinemes de Valls.

PUBLICITAT

Patis oberts durant els mesos de juliol i agost. Es tracta d’una iniciativa del Servei d’Ensenyament de l’Ajuntament de Valls que posa a disposició de la ciutadania un espai per realitzar-hi activitats de lleure o esportives com a punt de trobada i de relacions socials. Els patis oberts són els de l’escola Eugeni d’Ors, i el seu horari és de dilluns a dissabte de 17:30 a 20:30 hores. L’espai està dinamitzat per un monitor especialitzat en el lleure.

Nova concentració per exigir l’alliberament dels presos polítics dimarts 16 de juliol. l’ANC de Valls torna a fer una crida a la població, a concentrar-se a la plaça del Blat, a dos quarts de vuit del vespre, coincidint amb els vint-i-un mesos de presó dels Jordis. La concentració comptarà amb un parlament inicial a càrrec de l’escriptora vallenca Margarida Aritzeta. L’acte també inclourà un parell de peces musicals, i finalitzarà amb el cant de l’himne nacional.

La cooperativa d’habitatges La Titaranya de Valls comença a definir el projecte arquitectònic per a la rehabilitació dels seus espais i finques per a la creació d’habitatges i locals socials. Aquest dimecres dia 17 tindrà lloc el segon taller on els socis de la cooperativa treballaran en la definició dels habitatges i espais compartits. Les persones interessades en ser sòcies d’ús d’un habitatge encara estan a temps de participar en aquest procés, enviant un correu a info@latitaranya.coop

El Pot Petit en concert aquest divendres a l’Auditori de Mas Miquel de Valls. Un espectacle festiu i especial que combina la música, els titelles i les danses. Petits i grans podran gaudir de la música en directe i escoltar les cançons que formen part dels seus discos: “Canta amb el Pot Petit”, “Ritmes i Rialles” i “A l’aventura!”.

PUBLICITAT