Aquesta setmana han començat les obres d’ asfaltat a la Plaça del Quarter i al carrer del Teatre. D’altra banda, també s’han renovat els gronxadors del parc infantil de la plaça del Quarter, una actuació que forma part de la millora del mobiliari urbà per als mes petits del municipi, que també s’impulsa en altres espais de la ciutat com es el cas del parc del vilar, que demà dijous s’inaugurarà. Serà a les 19 hores i els nens i nenes que hi assisteixin podran menjar coca i xocolata.

PUBLICITAT

Valls honorava dimarts, 16 de juliol, la festivitat de la Mare de Déu del Carme, amb la celebració de dos oficis a l’església del Carme. Antigament hi havia una confraria dedicada a aquestes festes i, tot i que en l’actualitat no hi ha tanta participació, encara continuen mantenint els actes litúrgics. El primer ofici va ser a les 10 del matí i el segon, més solemne i amb el repic de campanes, a les 8 del vespre.

Els propers 6 i 7 d’agost torna a Valls la 65ena edició de la Fira-Exposició del Camp Català. La Firagost omplirà carrers i places de parades de fruita i artesania, alimentació, productes de proximitat, vehicles i maquinària agrícola. A més, també hi haurà tot un seguit d’activitats com la Mostra de Cerveses Artesanes, concurs de veure en porró o la festa “Holi colours” a l’Auditori de Mas Miquel. En els propers dies anirem desvetllant tots els actes

La Sala Trono de tarragona presentarà “Vaselina”, una producció amb rerafons tarragoní, ja que compta amb la complicitat de cinc ajuntaments de la demarcació, d’entre ells el de Valls. L’obra s’estrenarà el 10 de setembre a la Villarroel de Barcelona, però durant la tardor girarà per Catalunya. Arribarà a Tarragona el 27 d’octubre, i a Valls, el 9 de novembre.

Oberta la convocatòria d’ajudes per a estudiants d’ensenyament postobligatori pel curs 2019-2020. La iniciativa és promoguda per Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp i la Fundació Ciutat de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls. El pressupost de les ajudes és de 10.000 euros i se’n poden arribar a beneficiar una quarantena d’alumnes. Les sol·licituds es poden presentar fins el 26 de juliol a l’oficina del servei de Joventut, a l’Espai Ca Creus o a través del correu electrònic vallsjove@valls.cat.

PUBLICITAT