La Policia Local de Valls va assistir un part d’una dona al seu portal de casa.

PUBLICITAT

Segons ha publicat el setmanari el Vallenc, els fets van passar aquest dimarts 16 de juliol, quan passaven 10 minuts de les 7 del matí.  A aquesta hora una dona gran, acompanyada pels nets, es va presentar a la comissaria per demanar ajuda perquè la seva filla estava donant llum al portal de casa, molt a prop de la comissaria —baixada de l’Església, 5.

Hi anaren tres agents i efectivament el part estava molt avançat i no hi havia cap altra solució que assistir la dona perquè el nadó naixés sense cap complicació. De fet, va ser un policia local qui va donar uns copets a la nena perquè plorés, ja que en néixer no ho feia. Una vegada nascuda, la van tapar amb un impermeable de la Policia Local mentre esperaven l’ambulància que van avisar.

La mare, resident a Valls i de 24 anys, i el nadó, van ser traslladar al Pius perquè hi fossin atesos. La nena, que va néixer amb un pes de 3.200 g, es troba en perfecte estat de salut.

PUBLICITAT