En aquest penúltim cap de setmana de juliol, les dues colles dels Xiquets de Valls han tingut actuació

PUBLICITAT

La Colla Joves va actuar divendres a la nit als Garidells i dissabte a la tarda a la Riera de Gaià. Als Garidells, van descarregar el 4de7, el 2de7, el pilar de 6 i el 5de7. A la mateixa diada, també hi van ser els Castellers d’Altafulla que es van anotar castells de sis.

A la Riera, els de la camisa vermella van completar el 3de9, el 5de8 després d’un intent desmuntat i el vano de 6. Els Xiquets de Tarragona van fer el 4de8, el 3de8 i el 7de7 i; els Castellers d’Altafulla van sortir de plaça amb la clàssica de set.

Els del carrer d’en Gassó tornaran a actuar dissabte que ve a Sitges amb motiu de la diada de Juliol.

La Colla Vella va participar a la festa major del barri dels Habitatges. Després d’una cercavila amb castells de set, els del Portal Nou van descarregar el primer 3de8 amb el pilar de l’any, el 3de9, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 6.

La colla que dirigeix Albert Martínez tornarà a les places diumenge a la tarda a la festa major de Vilallonga del Camp.

PUBLICITAT