A partir d’aquest dimecres, 24 de juliol, el mercat de la roba canvia d’ubicació amb motiu de les obres d’urbanització que s’estan efectuant al passeig dels Caputxins i carrers adjacents. Així, tots els dimecres, se situarà al Pati, plaça del Quarter i carrer Germans Sant Gabriel, mentre que el dissabte, amb un número inferior de parades, el mercat s’instal·larà només a la plaça del Quarter. L’Ajuntament, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat, ha establert que tots els dimecres de celebració del mercat es pugui aparcar per només 2 euros tot el dia a l’aparcament soterrat del Pati, després de l’acord amb l’empresa Empark, concessionària del servei. A més, cal recordar que totes les zones blaves de Valls seran gratuïtes, com és habitual a l’estiu, del 8 al 25 d’agost.

PUBLICITAT

La regidoria de mobilitat ha reforçat la senyalització de circulació vertical a l’entorn dels carrers on s’ubicarà el mercat per informar de les afeccions al trànsit. L’Ajuntament recomana que s’eviti circular per aquestes zones i que s’opti per recorreguts alternatius. La Policia Local reforçarà la seva presència per tal d’orientar als conductors i regular el trànsit.

PUBLICITAT