Catalunya encara seguirà immersa avui dimecres en aquest aire càlid, provinent del nord d’Àfrica, fent disparar de nou els termòmetres fins a valors propers als 41º a Ponent, a la Catalunya Central, i fins i tot a punts del Prepirineu. A la resta del territori, els valors s’aproximaran als 36 o 37 ºC a les valls del Pirineu, interior de les comarques de Girona i nord de Barcelona, així com a l’interior de Tarragona. A la costa, la marinada farà que la temperatura quedi més a ratlla, però la marcada xafogor farà que la sensació tòrrida sigui notòria. Una temperatura que no només es dispara de dia, sinó que de nit costa que els termòmetres baixin i es per això que estem vivint aquestes nits tropicals, que no baixen dels 20o i que són els causant de que costi dormir. pel que fa a Valls la màxima rondarà els 36-37 graus.

PUBLICITAT

Davant aquesta immensa calorada, Meteocat té l’avís de calor activat a tot el país. Caldrà esperar a divendres per començar a notar la baixada dels termòmetres. Tot i això, caldrà anar seguint atentament la situació.

PUBLICITAT