El dissenyador ampostí Hernán en H és l’autor del cartell de la Fira de Santa Úrsula que tindran lloc a l’octubre. La imatge gràfica interrelaciona les camises de les dues colles vallenques i la façana de l’Ajuntament. Els colors vermell i rosat de les colles Joves i Vella dels Xiquets de Valls, junt amb el blanc dels pantalons i el negre de les faixes i del calçat, dialoguen amb el blau que presideix el fons de la imatge resultant. El dissenyador Hernán en H ens en dóna més detalls

PUBLICITAT

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha anunciat durant la presentació pública de la imatge gràfica de la Fira que, com a novetat i coincidint amb Santa Úrsula, el consistori vallenc sortejarà pels ciutadans vuit places per poder gaudir de les diades des dels balcons.

Els interessats s’hauran d’inscriure prèviament per participar en el sorteig, a través de la pàgina web de l’Ajuntament o bé fer-ho presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. El període d’inscripcions per al sorteig serà entre el 16 de setembre i el 13 d’octubre.

PUBLICITAT