Les dues colles dels Xiquets de Valls tornen a actuar aquest cap de setmana.

PUBLICITAT

La Colla Joves serà dissabte a la diada de Juliol de Sitges. La colla que dirigeix Francesc Ramon es marca l’objectiu de fer un castell de nou i consolidar la gamma alta de vuit. La diada sitgetana serà, a dos quarts de set de la tarda, al Cap de la Vila. També comptarà amb la participació de la colla local, els Castellers de Castelldefels i els Minyons de l’Arboç.

Per la seva banda, la Colla Vella actuarà diumenge, a les set de la tarda, a la festa major de Vilallonga del Camp. Els de la camisa rosada, que dimecres van descarregar el 2de8 net a assaig, no descarten cap sorpresa en aquesta localitat del Tarragonès. A la plaça de l’Església de Vilallonga, també hi serà la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT