La Taula de Coordinació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls 2021 arrenca els preparatius de la programació. El proper desenari tindrà lloc entre el divendres 29 de gener i el diumenge 7 de febrer de 2021, sumant un total de deu jornades festives. En aquesta edició, l’estructura organitzativa incorpora tres comissions noves: la d’audiovisuals, la de voluntaris i la literària, que es diferencia de la de cultura. S’afegeixen a les preexistents: artística, espectacles familiars, Decennals a les escoles, seguici cerimonial, Xiquets de Valls, actes religiosos, esports i cultura. La Taula ha definit els primers actes de la programació. D’aquesta manera, divendres 29 de gener tindran lloc la Tronada al matí, el pregó i l’encesa de les lluminàries a la tarda. Dissabte serà la jornada de l’Anunci del Trasllat de la Mare de Déu de la Candela des del seu cambril a l’altar major, amb la primera sortida del Seguici cerimonial de Valls. En l’església de Sant Joan tindrà lloc el trasllat efectiu de la imatge des del cambril a l’altar major, així com l’inici de la novena. El primer cap de setmana també comptarà diumenge 31 de gener amb la Trobada de les colles castelleres. Dimarts 2 de febrer serà la festivitat de la Mare de Déu de la Candela i comptarà amb les matinades, l’anada i sortida d’Ofici i l’actuació castellera amb les dues colles de la ciutat. A la tarda la multitudinària Processó de la Mare de Déu de la Candela comptarà amb la participació del Seguici cerimonial, les banderes de les entitats i la imatge de la Mare de Déu, que farà la seva entrada en temple com a cim de la jornada. La darrera jornada serà la del diumenge 7 de febrer, que es vertebrarà amb una mostra de folklore, l’Anunci del Retorn de la Mare de Déu, la fi de la novena i el Piromusical de cloenda a la nit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT