Els habitants del barri antic se senten insegurs i desprotegits. L’Associació del Barri Antic de Valls denunciava fa uns dies, a través de twitter, els assalts i les ocupacions en pisos del casc vell de la ciutat. La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van identificar la setmana passada uns individus que volien entrar en un pis. La mateixa alcaldessa de valls, Dolors Farré, ens ha afirmat aquest incident i també ha assegurat que la bona actuació dels cossos policials van evitar que s’ocupés l’habitatge situat al carrer d’en Bosc.

PUBLICITAT

Pel que fa al tema de seguretat, els comerciants del carrer de la Cort han fet arribar una petició al consistori per instal·lar càmeres al carrer. L’alcaldessa creu que aquesta és una bona solució per acabar amb l’incivisme i la seguretat.

També en els darrers mesos s’han tapiat diferents narcopisos a la zona. Es per tot això que el consistori ha augmentat els efectius policials i a partir de l’agost patrullaran pel barri vell. D’altra banda, des del consistori asseguren que la col·laboració i el contacte dels veïns amb l’Ajuntament és bàsica per a detectar i enxampar els individus que volen apropiar-se dels pisos desocupats.

PUBLICITAT