La Colla Vella dels Xiquets de Valls va deixar aquest diumenge el 2de8 net en intent desmuntat a la festa major de Vilallonga. Els de la camisa rosada van sortir de plaça amb el 3de9, el 4de9, el 3de8 amb el pilar i el pilar de 7.

PUBLICITAT

A la mateixa diada, la Jove de Tarragona es va anotar el 3de9, un intent desmuntat de 4de9, el 5de8, el 4de8 i el pilar de 6.

La colla que dirigeix Albert Martínez tornarà a actuar dissabte que ve, a les set de la tarda, a la festa major de Vila-seca al costat de la colla local i els Xiquets de Tarragona i diumenge, a la mateixa hora, en solitari, a la festa major de Vilabella.

Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls va ser dissabte a Sitges. Els de la camisa vermella van descarregar el 3de9, el 2de8, el 4de8 i el pilar de 7.

Al Cap de la Vila sitgetà, la colla local i els Castellers de Castelldefels van sumar castells de set i els Minyons de l’Arboç castells de sis.

La Joves tornarà a les places aquest dissabte, a les sis de la tarda, a la festa major d’Andorra la Vella amb la colla local i els Castellers de la Vila de Gràcia.

PUBLICITAT