L’Ajuntament de Valls celebrava ahir, a les cinc de la tarda, el primer ple del nou mandat. Una sessió plenària que va ser de tràmit, a les portes de les vacances d’estiu. El ple va servir per a fixar el règim de dedicació i retribucions dels membres de la corporació. D’aquesta manera, l’alcaldessa Dolors Farré rebrà 58.000 euros bruts anuals, i els tinents d’alcaldia i regidors de govern, 48.000. Els regidors amb dedicació exclusiva són Francesc Xavier Salat, Martí Barberà, Sònia Roca, Rosa M. Rovira, Ramon Font i Teresa Rull. El regidor de seguretat ciutadana i protecció civil, Enric Garcia, rebrà 35.000 euros per la seva dedicació de 25 hores setmanals. D’altra banda, el Ple també va servir per aprovar el sou del personal eventual, que cobrarà 46.000 euros, com és el cas dels caps de Comunicació, Protocol, Gabinet, Serveis Culturals i el coordinador del grup d’ERC. La sessió va aprovar, entre d’altres temes,  el nomenament de representants a organismes i ens.

PUBLICITAT
PUBLICITAT