La sala de plens de l’Ajuntament de Valls ha acollit aquest dimarts a la tarda la inauguració de la Firagost 2019. L’acte institucional ha anat a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. També ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, la resta de regidors del consistori, el president de la Firagost, Antoni Bastús, el president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Rovira i el president de la Societat Agrícola i Secció de Crédit de Valls, Salvador Domingo.

PUBLICITAT

Un cop tots els representants han fet el seu parlament, s’ha fet la tradicional passejada pel recinte firal. Una passejada, en què l’alcaldessa de Valls ha anat explicant al conseller què feien els diferents productors que s’exposen aquests dos dies a la nostra ciutat.

PUBLICITAT