Aquest dimecres, a partir d’un quart de nou del vespre, la plaça del Blat de Valls viurà una nova diada castellera de la Firagost amb les dues colles dels Xiquets de Valls. Com en les darreres edicions, l’actuació espera veure castells de gamma extra.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls és qui porta el repertori més ambiciós. Els del Portal Nou es marquen l’objectiu d’assolir el 5de9 i el 4de9 amb el pilar, dos castells que enguany encara no han fet. També tenen en cartera el 2de9, el 2de8 sense folre i el pilar de 8.

Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls vol completar el primer pilar de 8 de l’any. Els de la camisa vermella també tenen pendent el 4de9, estructura que enguany no han descarregat. El 3de9 i un castell de la gamma alta de vuit completaran el repertori dels del carrer d’en Gassó per la diada d’aquest vespre.

PUBLICITAT