Llorenç del Penedès ha viscut aquest diumenge la diada de festa major amb la participació de la Colla Joves Xiquets de Valls. Els de la camisa van fer el 3de9, que va servir per donar la condició de nou pisos al carrer Francesc Macià, el 5de8 carregat i el 3de8 amb el pilar. A la ronda de pilars, van descarregar el pilar de 6.

PUBLICITAT

Els del carrer d’en Gassó tornaran a l’activitat aquest dijous al migdia a la diada de la Mare de Déu d’Agost de la Bisbal del Penedès al costat de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca.

A Llorenç, la Jove de Tarragona es va anotar el 5de8, el primer 2de8 de l’any i el 3de9. A la ronda de pilars, es van anotar el pilar de 7.

Els Nens del Vendrell van completar la segona clàssica de vuit de l’any amb el 3de8, el 4de8 i el 2de7.

PUBLICITAT