El CB Valls ja té definit el calendari de pretemporada dels seus primers equips masculí i femení. El CB Valls Nutrion, que competeix a la Lliga EBA, s’estrenarà el proper 24 d’agost en un partit amistós contra el Martinenc, al complex esportiu Xavi Tondo del Fornàs. Tot seguit, jugarà dos amistosos com a visitant: el 31 d’agost a la pista del Benicarló i el 7 de setembre a Saragossa. El primer partit de la lliga catalana d’equips EBA el jugarà l’11 de setembre a la pista del CB Tarragona per rebre tot seguit, el 14 de setembre, la visita del CB Salou a un Joana Ballart que estrena parquet. Aquest mateix dia es podria fer la presentació oficial de tots els equips del CB Valls.

PUBLICITAT

Pel que fa al femení que enguany torna a Copa Catalunya, el CB Valls Lear jugarà tres partits amistosos seguits com a local; el 7 de setembre contra el Lima-Horta, el 14 de setembre contra el Vila-real i el 17 de setembre contra el CB Morell. Les noies de Benet Ibáñez tancaran la pretemporada el 21 de setembre a la pista del TGN Bàsquet.

PUBLICITAT