Aquest dijous, a partir de dos quarts d’una del migdia, el carrer Doctor Robert de la Bisbal del Penedès viurà la tradicional diada de la Mare de Déu d’Agost amb la participació de les dues colles vallenques i els Castellers de Vilafranca.

PUBLICITAT

La Colla Joves Xiquets de Valls es planteja el 3 i el 4de9 a la Bisbal. El tercer castell seria el 5de8, el 3de8 amb el pilar o el 4de8 amb el pilar. A la ronda de pilars, podrien portar l’espadat de 8, que ja van intentar a la Firagost.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls també vol portar castells de gamma extra a la Bisbal. Els de la camisa rosada tenen en cartera el 2de8 net. També podrien dur-hi el 5de9 i el 4de9 amb el pilar, dos castells que ja han completat aquesta temporada.

Els Castellers de Vilafranca, colla que tornarà a les places després d’una setmana de vacances, anirà a la Bisbal amb, com a mínim, el 2de9, estructura que ja han completat en dues ocasions. Els verds també han treballat el 4de9 amb el pilar i el pilar de 8, encara que són dos castells que es podrien aparcar per més endavant.

A la Bisbal, també hi serà la colla local, els Bous, formació que enlairarà un castell abans de començar i un pilar quan acabi l’actuació.

PUBLICITAT