La junta de govern de l’Ajuntament de Valls aprova el plec de clàusules per a la licitació de les obres de rehabilitació de l’edifici de Ca Xapes perquè torni a acollir la Llar del Jubilat. L’import de la licitació és de 2.419.000 euros. L’edifici està protegit com a Bé Cultural d’Interès Local. El projecte contempla mantenir la volumetria i la composició de les façanes protegides. L’espai té 2.050 metres quadrats de superfície construïda dividits en tres plantes, que es distribuiran per acollir els diferents serveis de l’entitat. A peu de carrer s’hi instal·larà la cafeteria i un saló de ball, que podrà operar també com un espai polivalent per a diverses activitats. En aquestes dues sales s’hi sumen a la planta baixa la cuina i la recepció de l’equipament. La primera i segona planta acolliran els despatxos i sales per activitats, com un ampli gimnàs, l’aula d’informàtica i un saló d’actes.

PUBLICITAT

Des del consistori s’espera que a l’octubre es pugui adjudicar l’obra i d’aquesta manera s’iniciarien els treballs abans d’acabar l’any.

PUBLICITAT