Les dues colles vallenques es van trobar aquest dijous a la Bisbal del Penedès amb motiu de la diada de la Mare de Déu d’Agost.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va sortir amb la millor actuació del carrer Doctor Robert. Els de la camisa rosada es van anotar el segon 5de9 de l’any, el 3de9 i el 4de9 després d’un intent desmuntat. A la ronda de pilars, van descarregar el pilar de 7.

La Colla Joves Xiquets de Valls no va poder intentar el pilar de 8. Els del carrer d’en Gassó es van anotar el 3de9, el 4de9 i el 5de8. Després de completar la primera tripleta màgica de l’any, van bastir l’espadat de 7 en ronda de pilars.

Els Castellers de Vilafranca van descarregar el 4de9, el 2de9 i el 3de9. A la ronda de pilars, van carregar el pilar de 7.

La colla local, els Bous de la Bisbal, que va actuar abans de la diada de les colles grans, es va apuntar el primer 4de7 de l’any.

PUBLICITAT