Després de la diada de la Mare de Déu d’Agost de la Bisbal del Penedès, les dues colles vallenques tornen a la feina aquest cap de setmana.

PUBLICITAT

La Colla Joves Xiquets de Valls actuarà dissabte, a les set de la tarda, a la festa major de Gràcia al costat de la colla local, els Castellers de Vilafranca i els Xiquets de Reus. Els de la camisa vermella, a banda de portar-hi un castell de 9 pisos, tenen l’objectiu de seguir rodant la gamma alta de 8.

Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls participarà diumenge a la festa major de Vallmoll. Els de la camisa rosada volen aprofitar aquesta sortida per consolidar els castells de 8 pisos i preparar les diades del Catllar i l’Arboç del pròxim cap de setmana. La cita serà, a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça Major.

PUBLICITAT