Valls vol que la recuperació de la muralla de Sant Francesc compti amb un estudi arqueològic del subsòl de la zona. Per aquest motiu, la Junta de Govern de l’Ajuntament vallenc amplia el plec de clàusules en aquest punt. El nou procés de licitació per a la contractació de la redacció del projecte s’activaria el proper mes de setembre.

PUBLICITAT

Les zones blaves de valls son gratuïtes fins el proper 25 d’agost. Aquesta és una mesura que el consistori posa en marxa cada any per aquesta època estiuenca i que afecta a 940 places d’aparcament. El dilluns 26 d’agost el servei tornarà a funcionar amb les tarifes i horaris habituals.

Les dones embarassades poden conèixer el procés del part al pius hospital de valls. La propera jornada de portes obertes serà el 16 de setembre a partir de dos quarts de set de la tarda i la durada serà de dues hores.

Durant aquest mes d’agost segueix el projecte Patis Oberts a l’Escola Eugeni d’Ors. L’Ajuntament posa a disposició de la població un espai per realitzar-hi activitats de lleure o esportives. Està dinamitzat per un monitor i l’horari es de dilluns a dissabte, de tardes, de dos quarts de sis a dos quarts de nou del vespre.

La Pujada a Miramar de Valls se celebrarà el 22 de setembre, mantenint els canvis de l’any passat. Des de l’AAEET s’aposta per seguir mantenint els 15 quilòmetres de llargada i un total de 1.000 metres de desnivell. Les inscripcions ja estan obertes.

PUBLICITAT