Les dues colles vallenques tenen previst un cap de setmana d’activitat frenètica amb l’objectiu de posar-se a punt per la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès del pròxim 30 d’agost.

PUBLICITAT

La Colla Vella actuarà dissabte, a les sis de la tarda, a la plaça de la Vila del Catllar amb motiu de la festa major. Els de la camisa rosada, a més de repetir el 5de9 i el 4de9 amb el pilar, tenen pendent d’estrenar el 2de8 net i el pilar de 8.

Al Catllar, també hi haurà la Jove de Tarragona i els Castellers de Vilafranca, dues colles que també volen portar castells de gamma extra.

Diumenge, la Vella actuarà a l’Arboç al costat de la colla local,  la Jove de Tarragona i els Castellers de Vilafranca. Es tracta d’una diada que també pot veure castells superiors al 3de9, però que fins que no acabi la diada del Catllar del dia anterior no se’n podran saber les previsions exactes. La cita arbocenca serà, a la una del migdia, al carrer Major.

Quant a la Colla Joves, diumenge participarà a la diada de la festa major d’Igualada. Els de la camisa vermella apostaran pels dos castells bàsics de 9 i el 5de8. A la ronda de pilars, es decantarien pel pilar de 7 o fins i tot el de 8, que encara no han pogut assolir.

La diada de la capital de l’Anoia serà, a un quart d’una del migdia, a la plaça de l’Ajuntament. També comptarà amb la presència dels Moixiganguers locals i els Capgrossos de Mataró.

PUBLICITAT