Valls aprova les convocatòries dels premis Dolors Vives i Rodon. Uns premis basats en estudis de dones, gènere i igualtat que convoca la regidoria d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat. Aquests premis reconeixen, per una banda, els millors treballs de recerca de batxillerat i els de síntesi de cicles formatius de grau superior dels centres de secundària de Valls. D’altra banda, també reconeixen les activitats realitzades pels centres escolars de la ciutat. Els treballs es poden presentar del 2 al 23 de setembre a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

PUBLICITAT

La Junta també ha aprovat la concessió de 27.000 euros de subvenció a les diferents associacions de veïns, com a col·laboració municipal amb les activitats que desenvolupen les entitats. Les subvencions més altes s’han atorgat a l’associació de veïns del Barri de les Comarques, La Fraternal, el barri Alt Camp, Sant Josep Obrer i la Xamora o Mas Clariana. També han estat subvencionats d’altes barris com els Habitatges Colla Vella, el Barri Antic, Santa Magdalena, els pisos de Clols, les Fonts del Lledoner, Portal Nou i Voltants, el Fornàs, la Vallvera i la Urbanització Santa Gemma.

PUBLICITAT