Durant aquest 2019 s’asfaltaran un total de 14.000 m2 en 14 carrers de la ciutat, amb una inversió de 286.000 euros. L’Ajuntament de Valls iniciarà, el pròxim divendres 30 d’agost, les obres de millora i asfaltatge de diversos carrers. Concretament, els treballs començaran al carrer Creu de Cames amb la renovació del pas elevat i obres de millora de la via. Per aquest motiu el carrer romandrà tallat mentre es realitzin els treballs.

PUBLICITAT

El dilluns 2 de setembre les obres es traslladaran al carrer Pere Català Pic, on es faran treballs d’asfaltatge i, per tant, els vehicles no hi podran circular. I també a Sant Josep Obrer on les obres s’allargaran fins dimecres dia 4. En aquest cas els talls a la circulació, seran puntuals en funció de com avancin els treballs d’asfaltatge. Finalment, en la darrera fase d’aquest projecte de millora del ferm de la via pública, també s’asfaltaran els carrers Balmes, Lluís Martinell, Josep M. Fabregas i Ignasi Sarró. Aquestes obres estan previstes que tinguin lloc del 4 al 6 de setembre.

A aquestes actuacions cal afegir el projecte de reforma urbanística integral que s’està executant al passeig dels Caputxins i la carretera del Pla, amb una inversió de 2,1 milions d’euros. També la modernització del servei públic d’enllumenat o la renovació dels grups òptics al passeig de l’Estació.

PUBLICITAT