El 9è Simposi Casteller de Catalunya, programat dins la Fira de Santa Úrsula de Valls, ha anunciat les dues temàtiques que abordarà enguany. La dificultat dels castells amb folres i manilles envers la de les construccions netes, així com els models periodístics en el món casteller protagonitzaran la jornada matinal del dissabte 26 de d’octubre al convent del Carme.

PUBLICITAT

El Simposi s’obrirà amb un maridatge enogastronòmic a les 8.45 h del matí, al claustre del Carme per donar pas a les 10 h a les taules rodones. La cloenda serà a les dues i comptarà amb el tradicional vis a vis entre els caps de colla de les dues agrupacions dels Xiquets de Valls. L’assistència serà lliure.

El 9è Simposi Casteller de Catalunya està coorganitzat per les dues colles castellers vallenques, la Fundació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela i l’Ajuntament. El simposi està immers en les activitats de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial de Catalunya, xarxa de la qual Valls n’és l’antena castellera, i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

PUBLICITAT