La primera Festa de la Verema de la DO Tarragona se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de setembre amb un seguit d’activitats lúdiques i divulgatives que es desenvoluparan en una dotzena de cellers del territori, algunes de les quals a la ciutat de Valls. Les activitats de la celebració aniran destinades a tota mena de públic amb la voluntat de difondre tot allò que envolta la cultura del vi.

PUBLICITAT

Pel que fa a les activitats a l’Alt Camp, el celler Mas Vicenç de Cabra del Camp acollirà una verema en família; el Celler Mas Bella oferirà un esmorzar de verema amb passeig en carro a Masmolets i els boscos de Valls; també es podrà gaudir de la festa de la verema centenària i passejada amb carro d’Adernats de Nulles o un esmorzar de veremador amb una jornada de l’Orient Tast al celler Estol Verd de Rodonyà. Destacarà també l’esmorzar popular de veremadors que es farà a la plaça del Blat el 28 de setembre al matí, amb música en directe.

PUBLICITAT